Curve kártya – Olcsó devizaváltás és „Go Back In Time” funkció

by Hydrocephalic

 Regisztrációs link: https://www.curve.com/join#DOXWQ4MD

  • Fontos, hogy ez egy mobilapp, szóval a mobilodon kell a linkre kattintanod, hogy a bónuszt megkaphasd.
  • További feltétel az 5 font megszerzéséhez, hogy a regisztráció utáni 10 napon belül kell legalább 5 angol fontnak megfelelő összeget elköltened minimum 5 Curve kártyás tranzakcióval!

Először is, hadd mutassam be neked azt a varázslatos eszközt, amit mindenképpen szerezz be a tarsolyodba – a Curve kártyát.

Miért lesz rá szükséged?
Nos, erre a kártyára azért lesz majd szükséged, mert fel tudod venni a saját, magyar bankkártyádat és később ha olyan külföldi szolgáltatóhoz regisztrálsz ahol például EUR vagy USD-ben fel kell tölteni az egyenleget, akkor nem a magyar bank drága devizaváltását fogod „élvezni”, hanem a Curve kártya jelentősen olcsóbban váltja majd neked a forintot euróra vagy dollárra.

Egy kártya mind felett!
De a Curve kártya előnyei itt még nem érnek véget! Képzeld csak el, hogy második kártyaként hozzáveszed a Plutus kártyát is. Erről részletesen a Plutus cikkben találsz majd információt, de elárulom, hogy ez egy fantasztikus kombináció, amely még több előnyt biztosít neked.

Hűség- és pontgyűjtő kártyák tárolása:
A másik fontos dolog amit majd gyakran használhatsz az appban, hogy a hűség- és pontgyűjtő kártyáidat is felveheted. Minden egy helyen lesz, és soha többé nem felejted otthon ezeket a kártyákat! A Curve kártyával sok „elbukott/elfelejtett” cashback jóváírást tudsz visszaszerezni, ami egy fontos lépés a passzív jövedelem rendszer kiépítéséhez.

Go Back In Time! – Pénzügyi időutazás
Van még egy hihetetlen előny, amit a Curve kártya kínál neked – a „Go Back In Time” funkció. Na, ez az igazi csodafunkció! Képzeld csak el, hogy visszamehetsz az időben és megváltoztathatod korábbi tranzakcióidat!

Ez azt jelenti, hogy ha valami balul sült el, például rossz kártyával fizettél, mert a cashback nem arra a bankkártyádra szól, vagy azon épp nem volt pénz és másik kártyával fizettél, de utólag feltöltötted a bankkártyád és szeretnéd a cashbacket megszerezni, akkor semmi gond! A „Go Back In Time” funkcióval egyszerűen kiválaszthatod a másik bankkártyádat, amelyet korábban már hozzáadtál a Curve alkalmazáshoz, és átállíthatod a tranzakciót rá. És még kapkodni sem kell, mert erre a vásárlástól számítva 30-60 nap áll rendelkezésedre. (A választott csomagtól függően.)

Gondolj csak bele, mennyire praktikus ez! Visszautazhatsz az időben, hogy kijavítsd a hibákat vagy finomhangold a kiadásaidat. Ez a rugalmasság és szabadság, amit a „Go Back In Time” funkció nyújt, valóban segít optimalizálni a pénzügyeidet és kezelni a kiadásaidat a saját kényelmed szerint.

Szóval nem kell aggódnod a hibák miatt vagy hogy véletlenül rosszul fizetsz. A Curve kártyával mindig van visszaút! A „Go Back In Time” funkcióval könnyedén korrigálhatsz, mintha időutazó lennél a saját pénzügyeid világában.

Regisztráció/ajánló BÓNUSZ! – 5 GBP
És most jön az igazán izgalmas rész: ha a linkemen keresztül regisztrálsz, ahol megtalálod ezt az üzenetet, kapni fogsz egy kis extra jutalmat – 5 GBP-ot! (Pontosabban mindketten kapni fogunk 5-5 ropogós angol fontot.)
Fontos, hogy ez egy mobilapp, szóval a mobilodon kell a linkre kattintanod, hogy a bónuszt megkaphasd. További feltétel, hogy 5 tranzakciót (vásárlást) kell végezned a kártyával, csak utána kapod meg a bónuszt.

Melyik kártyát válasszam?
A regisztráció során többféle kártyát is választhatsz, jelenleg szerintem csak két csomag éri meg: A „Curve (the O.G)” nevű, aminek nincsen havi díja, csak egyszeri 4.99 eurós postaköltsége, illetve a „Curve X” aminek nincs postaköltsége, de 4.99 euró a havidíja. Én azt első opciót ajánlom, mert a kezdetekben úgysem fogod még minden funkcióját kihasználni a kártyának, így felesleges havidíjat fizetned. (Később pedig bármikor upgradelhetsz a következő szintre.)

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More