Nexo – Magas kamatok és cashback

by Hydrocephalic

Regisztrációs link: https://nexo.com/ref/l1ij3gkj5k?src=web-link

Feltételek: minimum 100 dolláros egyenlegfeltöltés és az egyenleg legalább 30 napig történő 100 dolláros megtartására van szükség. Az egyenlegfeltöltés történhet többféle módon is:

  • A Nexo-nál vásárolsz kriptot, vagy
  • A más szolgáltatónál vagy a tárcádban levő coinjaidat átutalod hozzájuk.

Ezután a bónusz a 30. napon válik majd elérhetővé és elkölthetővé.

Most egy olyan lehetőségről szeretnék neked mesélni, amely nemcsak kriptopénzzel való kereskedést teszi lehetővé, hanem passzív jövedelmet és bónuszokat is biztosít. Ismerd meg a Nexo szolgáltatását, ahol a kriptovalutáid kamatoznak, és még extra juttatásokat is kaphatsz!

Kamatoztasd a „pénztárcádban porosodó” kriptodat!

A Nexo nemcsak a kriptopénzed biztonságos tárolására szolgál, hanem kamatot is kínál a letétbe helyezett összegeden. Ez azt jelenti, hogy a kriptopénzed passzív jövedelmet generálhat számodra. A kamatozás már akkor elkezdődik, ha csak náluk tárolod a kriptódat. Viszont, ha úgy döntesz, hogy lekötöd náluk fix 1-3-6-12 hónapra, akkor extra %-nyi kamatot is kapsz! (kriptopénzenként változó időtartam és extra kamat vannak) Fontos megjegyezni még, hogy a kamatok jóváírása naponta történik!

Ez a lehetőség ideális azoknak, akik szeretnének hosszú távú megtakarításokat felépíteni, és kihasználni a kriptovaluták árfolyamváltozásából adódó előnyöket.

Regisztráció/ajánló BÓNUSZ! – 25 USD értékű Bitcoin

Ne felejtsük el a regisztrációs bónuszt sem, hiszen az ingyenpénz mindig jól jön, főleg ha ugyanúgy ez az összeg is kamatozni fog az accountodban! Ha az alábbi linken keresztül regisztrálsz a Nexo platformra, akkor egy üdvözlő ajánlatban részesülsz: 25 USD értékű Bitcoin bónuszt kapsz!

Regisztrációs link: https://nexo.com/ref/l1ij3gkj5k?src=web-link

Fontos feltétel, hogy ehhez egy minimum 100 dolláros egyenlegfeltöltésre és az egyenleg legalább 30 napig történő 100 dolláros megtartására van szükség. Természetesen az egyenlegfeltöltés történhet többféle módon is:

  • A Nexo-nál vásárolsz kriptot, vagy
  • A más szolgáltatónál vagy a tárcádban levő coinjaidat átutalod hozzájuk.

Ezután a bónusz a 30. napon válik majd elérhetővé és elkölthetővé.

Ingyenes bankkártya amivel költéseid után kriptot kapsz vissza!

A Nexo nem csak a kriptopénzek kamatoztatásában és a regisztrációs bónuszban jeleskedik, hanem kétféle bankkártyát is kínál ügyfeleinek, hogy a kriptovalutáidat még könnyebben és gyorsabban használhasd a mindennapi vásárlások során.

Az első lehetőség egy ingyenes virtuális kártya, amit azonnal aktiválhatsz és használhatsz, akár a Curve-hoz is csatlakoztatva.

Ha az egyenleged eléri a 500 USD-t, akkor igényelhetsz egy plasztik kártyát is, amellyel a kriptopénzedet bármely üzletben, vagy ATM-ben felhasználhatod, ahol elfogadják a hagyományos bankkártyákat. Az igazi plasztik kártya igénylésének költsége díjmentes, így nem kell aggódnod az extra kiadások miatt sem.

És a lényeg: A Nexo platformon történő vásárlásaidért nemcsak passzív jövedelmet és regisztrációs bónuszt kapsz, hanem cashbacket is! Minden egyes vásárlás után részesülsz egy kis extra visszatérítésben. És ami még izgalmasabb, te döntheted el, hogy milyen formában szeretnéd megkapni a cashbacket.

Első lehetőségként választhatsz 0,5%-nyi Bitcoin cashbacket. Ez azt jelenti, hogy minden vásárlás után visszakapsz egy kis mennyiségű Bitcoint, amely tovább növeli a kriptopénz portfóliód értékét. A Bitcoin az egyik legnépszerűbb és legértékesebb kriptovaluta a világon.

A másik lehetőség pedig a 2% Nexo token cashback. A Nexo token a Nexo saját kriptovalutája, amelyet a platformon belül használhatsz, például a kamatok fizetésére vagy a hitelek biztosítékaként.

Tehát, képzeld csak el, minden vásárlásoddal nemcsak megtakarításaid kamatoznak, hanem extra cashbacket is kapsz!

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More