Revolut – 20000 Ft Regisztrációs Bónusz

by Hydrocephalic

Regisztrációs link: https://revolut.com/referral/?referral-code=balzsuqv

A bónusz megszerzésének feltételei a következők:

 1. Kattints az én ajánló linkemre, és ezen keresztül regisztrálj a Revolut szolgáltatásba.
 2. Teljesítsd a regisztrációs folyamatot.
 3. Tölts fel pénzt a Revolut számládra.
 4. Rendelj egy fizikai kártyát.
 5. Végezz el legalább 3 vásárlást, mindegyik minimum 1250 Ft értékben.

FONTOS: A bónuszt csak azután kapod meg, ha mind az 5 lépést végrehajtottad!

Érdemes tudnod, hogy már egy ideje a Revolut időkorlátot is állított hogy teljesítsd a fenti lépéseket, ami általában 2 hét (az aktuális kampánytól függően +/- 1 hét). Emiatt a 3 vásárlást érdemes mihamarabb az appban elérhető virtuális kártyával végrehajtani, nem érdemes várni a fizikai kártyára, mert kifuthatsz az időből.

A Revolut egy innovatív pénzügyi platform, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse a mindennapi pénzügyi tranzakciókat. A Revolut számos szolgáltatást kínál, beleértve a devizaváltást, a nemzetközi pénzátutalást, a kriptovaluták vásárlását és eladását, valamint a személyes és üzleti számlák kezelését.

A Revolut több díjcsomaggal is rendelkezik, amelyek közül választhatsz, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokra van szükséged.

A Revolut célja, hogy egyszerűsítse a pénzügyeket, és lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy teljes kontrollt kapjanak a pénzük felett. A Revolut alkalmazás segítségével könnyedén nyomon követheted a kiadásaidat, beállíthatsz költségvetést, és azonnal értesítést kaphatsz minden tranzakcióról.

Cashback, bónuszok

A Revolut számos cashback, bónusz és ingyenes pénz lehetőséget kínál a regisztráció után. A legkiemelkedőbb ezek közül a Metal csomagban található cashback szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a kártyás vásárlásaid után visszakapd a pénzed egy részét. Ez a cashback lehetőség 0,1%-ot kínál Európában történő vásárlások esetén, és akár 1%-ot is visszakaphatsz a nemzetközi vásárlásokból.

Emellett a Revolut különböző bónuszokat és promóciókat is kínál új felhasználóknak. Ezek a bónuszok változhatnak, és gyakran tartalmaznak ingyenes pénzt vagy ajándékokat, amikor először regisztrálsz és használod a Revolut szolgáltatásait.

Kripto

A Revolut továbbá lehetővé teszi, hogy kriptovalutákat vásárolj és értékesíts a platformján, ami további lehetőséget kínál a passzív jövedelemszerzésre. A Revolut támogatja a legnépszerűbb kriptovalutákat, így könnyedén befektethetsz és növelheted a jövedelmedet a kriptovaluta-piaci trendek kihasználásával.

Ingyenes utalások

Végül, de nem utolsósorban, a Revolut számos ingyenes szolgáltatást kínál, mint például ingyenes nemzetközi pénzátutalások és devizaváltások, amelyek segíthetnek megtakarítani a pénzedet és növelni a jövedelmedet.

Regisztráció menete

A Revolut szolgáltatásba történő regisztráció egyszerű és gyors folyamat, amelyet online lehet elvégezni. Íme a lépések, amelyeket követned kell:

 1. Látogass el a Revolut weboldalára vagy töltsd le a Revolut alkalmazást a mobiltelefonodra. Az alkalmazás elérhető mind az Apple App Store-ban, mind a Google Play Áruházban.

 2. Kattints a „Regisztráció” gombra.

 3. Add meg az alapvető személyes adataidat, beleértve a teljes neved, e-mail címed és telefonszámod.

 4. Fogadd el a Revolut felhasználói feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

 5. Erősítsd meg az e-mail címedet és telefonszámodat a kapott ellenőrző kódok segítségével.

 6. Válaszd ki a kívánt csomagot és kövesd a további utasításokat a fizetési adatok megadásához, ha szükséges.

 7. Végül, hozd létre a személyes PIN kódodat, amit a Revolut kártyádhoz és az alkalmazáshoz fogsz használni.

Regisztrációs bónusz

Most pedig jöjjön a legizgalmasabb rész! Ha az én ajánló linkemen keresztül regisztrálsz a Revolut szolgáltatásba, akkor 20 000 Ft értékű bónuszt kapsz. Igen, jól olvastad, 20 000 Ft, amit szabadon felhasználhatsz bármire, amire csak szeretnéd.

A bónusz megszerzésének feltételei a következők:

 1. Kattints az ajánló linkemre, és ezen keresztül regisztrálj a Revolut szolgáltatásba.
 2. Teljesítsd a regisztrációs folyamatot, amit a cikk korábbi részében részletesen leírtam.
 3. Tölts fel pénzt a Revolut számládra.
 4. Rendelj egy fizikai kártyát.
 5. Végezz el legalább 3 vásárlást, mindegyik minimum 1250 Ft értékben.
 6. Arra figyelj, hogy a vásárlásokat mihamarabb elvégezd, mert az is egy feltétel. Érdemes az azonnal elérhető virtuális kártyáddal vásárolnod, mert a fizikai kártya beletelik pár hétbe mire megérkezik.

Ezután a bónusz azonnal a rendelkezésedre áll, és bármire felhasználhatod, amit a Revolut kínálatában találsz. Akár a napi vásárlásaidhoz használhatod, akár befektetheted a Revolut különböző befektetési lehetőségei közül valamelyikbe, hogy még több pénzt keress.

Ne feledd, ez a bónusz csak akkor érhető el, ha az én ajánló linkemen keresztül regisztrálsz. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget, használd ki a Revolut által kínált előnyöket!

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More