Így kezdj neki

by Hydrocephalic

Ha én gazdag lennék…” csendül fel a régi nóta mindenki fülében és már gondolatban el is költötte a lottó ötöst! Miközben azon gondolkozol, hogyan lehetne kicsivel több pénzed, hogyan spórolhatnál jobban, hogyan lehetne megtakarításod, stb.

Üdvözöllek a weboldalamon, ahol egyrészt rengeteg dolgot megtudhatsz a cashbackről, pontgyűjtő rendszerekről, hogy miért és melyiket érdemes használni, az interneten sokat hangoztatott „ingyen pénzről” (ami igazából nem létezik, mert ha mással nem az időddel vagy az adataiddal fizetsz), befektetésekről.

Másrészt pedig bemutatom az általam évek alatt felépített „pénzvisszaforgató” rendszeremet, amivel évente közel 1-2 hónapnyi minimálbér összegét tudom „visszaszerezni” ilyen-olyan cashback, bónusz vagy jóváírás formájában. Ebben igyekszem majd a csak kipróbált és valóban működő dolgokat belerakni, hogy ha szeretnél Te is egy hasonlót, akkor Neked már gyorsabban felépüljön a rendszer és ne évek kelljenek hozzá.

Ehhez hamarosan publikálok majd egy „lépésről-lépésre” útmutatót is, ami segítségedre lehet abban, hogy milyen szolgáltatóhoz/weboldalra, mikor/milyen sorrendben és miért érdemes regisztrálnod.
Emellett találsz minden szolgáltató leírásánál egy checklistet is, hogy mire lesz szükséged a regisztrációhoz. Ez segíthet Neked időt spórolni, mert ebből rögtön megállapíthatod, hogy az adott szolgáltatóhoz érdemes-e regisztrálnod, vagy sem.

FONTOS! Ne feledd, hogy a cashback rendszer kiépítése időt és kitartást igényel! Kezdetben a jutalékaid kisebbek lehetnek, de ahogy haladsz előre, egyre nagyobb passzív jövedelmet érhetsz el.

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More