Lightyear TBSZ és 5000 Ft regisztrációs bónusz

by Hydrocephalic

Regisztrációs link: https://lightyear.com/go/balazs344

A bónusz megszerzésének feltételei a következők:

  1. Kattints az én ajánló linkemre, és ezen keresztül regisztrálj a Lightyear szolgáltatásba.
  2. Teljesítsd a regisztrációs folyamatot.
  3. Tölts fel 20000 Ft-ot (vagy az összegnek megfelelő más valutát) a Lightyear számládra.
  4. És már meg is kaptad a bónuszt, válaszd ki milyen részvényt szeretnél belőle!

FONTOS: A bónuszt csak azután kapod meg, ha sikeresen feltöltöttél 20.000 Ft-ot számlára! A feltöltés történhet egy vagy több tranzakcióval is.

A Lightyear egy brit/észt befektetési platform, amely 2023 áprilisa óta aktív Magyarországon is, és kiemelt figyelmet szentel a magyar piacnak. A platform az alternatív befektetési lehetőségek iránt érdeklődőknek kínál megoldást, kiegészítve az állampapírokat. A következőkben részletesen bemutatom, hogy miért érdemes figyelmet szentelni ennek a platformnak.

A Lightyear Ajánlatai:

  • Kamat a Tárolt Pénzre: A Lightyear jó kamatot kínál a rajta tárolt, nem lekötött pénzre. Ez ideális lehetőséget kínál azoknak, akik hosszú távon szeretnék növelni megtakarításaikat.

  • Befektetési Lehetőségek: A platformon keresztül pénzpiaci alapokba, részvényekbe és ETF-ekbe is lehet befektetni. Ezek a lehetőségek akár olyankor is jelentős hozamot biztosíthatnak, amikor az állampapírok hozama alacsonyabb.

  • Egyszerű és Átlátható Felület: A Lightyear felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén tájékozódjanak és befektetéseiket kezeljék.

  • Kedvező Díjak: A platform díjszabása versenyképes és kedvező az ügyfelek számára, ami még vonzóbbá teszi a befektetést.

TBSZ Számlanyitási Lehetőség a Lightyear-nél:

Az egyik legfontosabb friss fejlesztés a Lightyear-nél, hogy 2024. január 10-től már bárki nyithat Tartós Befektetési Számlát (TBSZ) a platformon belül. A TBSZ egy olyan számlatípus, amely adókedvezményt vagy akár adómentességet is biztosít a befektetések hozamaira.

Mi az a TBSZ?

A Tartós Befektetési Számla (TBSZ) egy adózási előnyökkel rendelkező számlatípus, amely lehetőséget biztosít a hosszú távú befektetésekre. A Lightyear-en belül megnyitott TBSZ számlán keresztül különböző eszközökbe lehet befektetni, például ETF-ekbe, részvényekbe és pénzpiaci alapokba.

TBSZ Adókedvezmények:

  • 3 év után: Az SZJA (személyi jövedelemadó) mértéke 10% lesz a befektetett összeg hozamára.

  • 5 év után: Teljesen mentessé válsz az SZJA fizetése alól a befektetett összeg hozamára.

Fontos megjegyezni, hogy ha a befektetett összeget korábban ki szeretnéd venni a számláról, elveszíted az adókedvezményeket.

Miért érdemes a Lightyear-t Választani?

A Lightyear szolgáltatásai ideálisak mindenki számára, aki alternatív befektetési lehetőségeket keres, és ki szeretné használni az adózási előnyöket. Könnyen kezelhető felülete és versenyképes díjszabása miatt ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnék növelni megtakarításaikat és hosszú távú befektetéseket terveznek.

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More