Plutus – Ingyen Netflix/Spotify/Disney+/stb. és 3% Cashback

by Hydrocephalic

Regisztrációs link: https://dex.plutus.it/auth/referee/signup?refId=18J3Ur

Feltételek: A 10 euró értékű PLU token bónuszodat akkor kapod meg, ha befejezted a regisztrációt, és befizetést hajtottál végre a Plutus számládra. A bónuszodat 45 napon belül írják jóvá.

A Plutus.it egy olyan platform, amely lehetővé teszi számodra, hogy kriptovalutában kapj visszatérítést minden alkalommal, amikor a Plutus kártyádat használod. A Plutus kártya egy VISA kártya, amelyet bármelyik kereskedőnél használhatsz, aki elfogadja a VISA kártyákat. A Plutus kártya használatával 3% kriptovaluta visszatérítést kapsz minden vásárlásod után, illetve a Perks rendszerrel, 10-10 eurónyi PLU-t bizonyos vásárlásoknál!

A Plutus háromféle díjcsomaggal rendelkezik, amelyek közül választhatsz:

  1. Starter csomag: Ez a csomag ingyenes. 3% kriptovaluta visszatérítést kapsz minden hónapban, amelyet legfeljebb 250€-ig költhetsz el. Ezen felül 1 Perk is jár hozzá, és 1% díjat számolnak fel a Swaps után.

  2. Everyday csomag: Ez a csomag havi 4.99€-ba kerül. 3% kriptovaluta visszatérítést kapsz minden hónapban, amelyet legfeljebb 2000€-ig költhetsz el. Ezen felül 2 Perk is jár hozzá, és a Swaps után nem számolnak fel díjat.

  3. Premium csomag: Ez a csomag havi 14.99€-ba kerül. 3% kriptovaluta visszatérítést kapsz minden hónapban, amelyet legfeljebb 22,500€-ig költhetsz el. Ezen felül 3 Perk is jár hozzá, és a Swaps után nem számolnak fel díjat.

Szerintem induláshoz és amíg ismerkedsz a renszerrel tökéletesen megfelel az ingyenes csomag, hiszen ekkor is megkapod a 3% cashbacket minden vásárlásod után és 1 Perk után a 10 euró jóváírást. Később ha már kiismerted a rendszert érdemes lehet az Everyday csomagra váltani. Így több költés után kaphatsz 3%-ot és 2 Perk után kapsz extra jóváírást, tehát 2×10 eurót, mindössze 5 euró befektetéssel. Tehát a zsebedben több lesz a hónap végén 15 euróval. 🙂

A Plutus platformmal nem csak a vásárlásaid után kapsz visszatérítést, hanem a különböző márkáknál történő vásárlásaid után is további jutalmakat szerezhetsz. A Plutus Perks segítségével még többet spórolhatsz, és még több passzív jövedelmet szerezhetsz.

Mi az a Perks?

A Perks egy olyan rendszer, amelyben különböző márkákhoz kapcsolódó további PLU jutalmakat szerezhetsz. A Perks rendszerben jelenleg 41 különböző márkánál szerezhetsz extra jutalmakat (Netflix, Disney+, Spofify, McDonalds, Aldi, Lidl, Tesco, Shell, stb.) és a jövőben további márkák is hozzáadásra kerülnek.

A Perks számát növelheted azzal, hogy magasabb díjcsomagot választasz, vagy növeled a jutalmi szintedet. Fontos tudnod, hogy a Perks minden hónapban megújul, tehát ezek nem ilyen egyszeri bónuszok, hanem folyamatosan minden hónapban megkaphatod őket!

A Perks jutalmak két típusba sorolhatók: előfizetéses és bolti kredit. Az előfizetéses Perks esetében havi 10€-ig terjedő PLU jutalmat kapsz a előfizetésed után, míg a bolti kredit Perks esetében havi 10€-ig terjedő PLU jutalmat kapsz a boltban vagy online történő vásárlásaid után.

Mit jelent ez a gyakorlatban? – Hogyan lesz ingyen Netflixem, Disney+ vagy Spotify előfizetésem?

Az egyik legnépszerűbb perk a Netflix. Ha a Netflixet választod perknek, akkor a Netflix előfizetésed után akár 10 euró értékű PLU tokent is visszakaphatsz minden hónapban. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag ingyen netflixezhetsz, hiszen a Netflix előfizetésed árát visszakapod PLU tokenek formájában, amit visszaválthatsz euróra és újra elköltheted. (Amiért szintén cashbacket kapsz a vásárlás után!)

Regisztráció/ajánló BÓNUSZ – 10 EURO értékű PLU token

Ha már eldöntötted, hogy csatlakozol a Plutus.it platformhoz, akkor itt az ideje, hogy még többet hozz ki belőle! Ha az én ajánló linkemen keresztül regisztrálsz, 10 euró értékű PLU tokent kaphatsz, amelyet a Plutus platformon használhatsz fel.

Csak kattints az ajánló linkemre, és kövesd a regisztrációs folyamat lépéseit. Miután befejezted a regisztrációt, és kiválasztottad a kívánt díjcsomagot, már csak arra van szükség, hogy aktívan használd a Plutus kártyádat, és élvezd a vásárlásaid utáni visszatérítéseket és a Plutus Perks rendszerében kínált extra jutalmakat.

A 10 euró értékű PLU token bónuszodat akkor kapod meg, ha befejezted a regisztrációt, és befizetést hajtottál végre a Plutus számládra. A bónuszodat 45 napon belül írják jóvá az accountodon.

Ezek is érdekesek lehetnek számodra

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More